Επίσκεψη στο γραφείο και το σπίτι του βουλευτή της περιοχής για να του επιδώσουμε το ψήφισμα των συλλαλητηρίων

44

Το πολιτικό σύστημα δηλώνει πως δεν λαμβάνει υπ’ όψη του τη βούληση του Λαού, που εκφράστηκε καθαρά, μέσα από τα επικά συλλαλητήρια της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας.

Δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια να παρακολουθούμε τις ανοησίες της κομματοκρατίας, που πλημμυρίζουν τις οθόνες της τηλεόρασης.

Έχουμε πάρει αποφάσεις, που τις ψηφίσαμε στα συλλαλητήρια αυτά, στα γνωστά ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ (τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στην Αθήνα) και έχουμε αποφασίσει να τις επιβάλλουμε.
Οπότε, προχωρούμε στις επόμενες ενέργειες μας:
Οι βουλευτές κάθε κόμματος, έχουν γραφεία και σπίτια. http://www.hellenicparliament.gr/V…/Ana-Eklogiki-Perifereia/
Σε κάθε Νομό, επισκεπτόμαστε (πολλοί μαζί) οργανωμένα και τακτικά, το σπίτι και το γραφείο κάθε βουλευτή, για να του επιδώσουμε, ευγενικά, ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ και να του ζητήσουμε να μας απαντήσει εγγράφως, αν προτίθεται να συμμορφωθεί με τη λαϊκή εντολή ή όχι.
Απαιτούμε την έγγραφη απάντηση του.

Για όσους δεν έχουν το ΨΗΦΙΣΜΑ, αυτό βρίσκεται ΕΔΩ. Το τυπώνουμε και το επιδίδουμε στον/στην βουλευτή.

Την επίδοση του Ψηφίσματος σε κάθε βουλευτή, την ανακοινώνουμε ΕΔΩ, στη Σελίδα του Συλλαλητηρίου, καθώς θα τηρηθεί μητρώο επίδοσης και απάντησης των βουλευτών, ώστε να ξέρει όλος ο Λαός ποιος τον λαμβάνει υπ’ όψη και ποιος όχι.

Μπορούμε, να μαγνητοσκοπήσουμε την επίδοση του Ψηφίσματος (και την απάντηση του/της βουλευτή) και να στείλουμε το βίντεο ΕΔΩ, προς δημοσίευση.