Γίνεται πράξη το ακατόρθωτο! Στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία θα πρωταγωνιστεί το Άργος και τους διαδηλωτές θα εμψυχώσει ο Δημήτρης Καμπόσος

90

Το αυριανό συλλαλητήριο, στην Πλατείας Συντάγματος για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, εξελίσσεται στη μεγαλύτερη συγκέντρωση Πολιτών που έγινε ποτέ στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις μέχρις τώρα πληροφορίες, αναμένεται να προσέλθουν περισσότεροι από 1.000.000 Έλληνες που έρχονται, με λεωφορεία, Ι.Χ., τραίνα, πλοία και αεροπλάνα, από κάθε σημείο της Ελλάδος καθώς και πόλεις της Ευρώπης, του Καναδά, των ΗΠΑ, της Λατινικής Αμερικής, της Αφρικής και της Αυστραλίας.

Το συλλαλητήριο θα το παρακολουθήσουν σε απ’ ευθείας σύνδεση, πολλά εκατομμύρια ομογενείς ενώ ξένα δίκτυα έχουν επιδείξει ενδιαφέρον για να συμπεριλάβουν εικόνες στα Δελτία Ειδήσεων.

ΑΡΓΟΣ: Αερόστατο προβολής του συλλαλητηρίου

Σε αυτό το συλλαλητήριο, που θα σημαδέψει την νεώτερη ιστορία μας και οι πρωταγωνιστές του θα καταγραφούν και θα μνημονεύονται, πρωταγωνιστής θα είναι ο Λαός μας, η Ιστορία μας, η Μακεδονία  …και το Άργος.

Εμψυχωτές του Ελλήνων που θα το παρακολουθήσουν θα είναι, η Εθνική μας συνείδηση, η αίσθηση της διαφορετικότητάς μας ως λαού και ο πρώτος ομιλητής που επελέγη -τιμητικά- για να χαιρετίσει και να πυρώσει τις καρδιές των Ελλήνων, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος.

Το Άργος θα πρωταγωνιστεί καθώς, θα ακουστεί παντού πως «η αρχαιότερη πόλη της Ευρώπης είναι η ρίζα της γενιάς του Φιλίππου και του Μ. Αλεξάνδρου». Και ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος, επιλέχθηκε από την Συντονιστική Οργανωτική Επιτροπή ως ο πρώτος ομιλητής που θα χαιρετίσει τον Ελληνισμό μεταφέροντας το μήνυμα των Δημοτών του και την απόφαση όλων «να αποτρέψουμε κάθε προσπάθεια παραχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας».