Το Άργος και το ιστορικό του παρελθόν ταξίδεψαν σ’ ολόκληρο τον κόσμο

76
Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, με τον ε.τ. Αρχηγό ΓΕΣ Φράγκο Φραγκούλη και τον Κρητίκαρο από την Επισκοπή που στεκόταν δίπλα του από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισε, μέχρι την αναχώρησή του από τον χώρο της εξέδρας.

Η επιμονή του Δημάρχου Άργους Μυκηνών, Δημήτρη Καμπόσου, να προβάλλει την ιστορική πληροφορία για την καταγωγή της Μακεδονικής Δυναστείας από το Άργος, με την μορφή έκδοσης Ψηφίσματος υπεράσπισης της Ελληνικότητας της Μακεδονίας, είχε σαν πρώτο αποτέλεσμα την παγκόσμια προβολή της ιστορικής πόλης.

Το Άργος και η Αργεία καταγωγή του Μ. Αλεξάνδρου και του Φιλίππου, ακούσθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο, χάρη στο συλλαλητήριο που έγινε στην Θεσσαλονίκη για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Ήταν αρκετή μια ολιγόλεπτη συνομιλία του Δημήτρη Καμπόσου με τον κεντρικό ομιλητή του συλλαλητηρίου Φράγκο Φραγκούλη, επίτιμο αρχηγό ΓΕΣ, για να φέρει ως αποτέλεσμα την εκτός χειρογράφου αναφορά στην παρουσία του Δημάρχου Άργους Μυκηνών στο συλλαλητήριο και στην Αργεία καταγωγή της Δυναστείας του Μ. Αλεξάνδρου.

Το απόσπασμα από το σχετικό Βίντεο  της ομιλίας του Φραγκούλη Φράγκου, κάνει από προχθές το γύρο του διαδικτύου, μεταφέροντας την ιστορική πληροφορία σε εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπων σ’ ολόκληρο τον κόσμο.

Για όσους τυχόν το αγνοούν να θυμίσουμε ότι, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Άργους Μυκηνών, ενέκρινε την έκδοση Ψηφίσματος, που πρότεινε ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος, κατά πλειοψηφία, με την αντιπολίτευση του κ. Νικητόπουλου (υποστηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ) να ψηφίζει κατά.

Με την ίδια απόφαση, το Δημοτικό Συμβούλιο, με την ομόφωνη ψήφο των Δημοτικών Συμβούλων της πλειοψηφίας έδωσε εντολή στον Δήμαρχο να παραδώσει ιδιοχείρως το Ψήφισμα στους συντελεστές του συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης και να το αποστείλει στους 300 βουλευτές του κοινοβουλίου, προς γνώση.