Σόνια Τάνταρου–Κρίγγου: Απέκτησε Μεταπτυχιακή εξειδίκευση στην επίδραση των δημόσιων πολιτικών στην εφαρμογή της Ευρωπαϊκής Κ.Α.Π. στους Νέους Γεωργούς της Αργολίδας

41

Βαδίζοντας τον δρόμο της αριστείας, η δικηγόρος και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Σόνια Τάνταρου –Κρίγγου, απέκτησε και Μεταπτυχιακό δίπλωμα στον τομέα “Διακυβέρνηση και Δημόσιες Πολιτικές”.

Υπηρετώντας την απόφασή της να προσφέρει στους κατοίκους της Αργολίδας, επέλεξε ως θέμα της Διπλωματικής εργασίας την  Επίδραση των δημόσιων πολιτικών στην εφαρμογή της Ευρωπαϊκής Κοινής Αγροτικής Πολιτικής. Η περίπτωση των Νέων Γεωργών στην Αργολίδα”.

Όπως έγραψε η ίδια στο προφίλ της στο Face Book «Ένα όμορφο ταξίδι στον κόσμο της γνώσης ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση της διπλωματικής μου εργασίας με θέμα: που εκπόνησα ως μεταπτυχιακή φοιτήτρια του προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών “Διακυβέρνηση και Δημόσιες Πολιτικές” του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Η διπλωματική μου δεν θα μπορούσε να μην αφορά την Αργολίδα καθώς πρόκειται για έναν ευλογημένο τόπο που διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις για να παράξει ευκαιρίες, δουλειές και εισόδημα για τους κατοίκους του. Αρκεί να αφεθούν στο περιθώριο ξεπερασμένες πρακτικές και γραφειοκρατικές αγκυλώσεις και συνάμα να αναληφθούν πρωτοβουλίες και δράσεις τις οποίες και προσπάθησα να αναδείξω σε αυτήν, που αν κρίνω από τον βαθμό που έλαβα από την τριμελή εξεταστική επιτροπή κατάφερα με μεγάλη επιτυχία».