Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων του Δήμου Ναυπλιέων, τιμήθηκε η μνήμη των αντιδημάρχων Παν. Βλαχόπουλου και Ευαγ. Ψυχογιού

122

Ο Δήμος Ναυπλιέων έκοψε τη Πρωτοχρονιάτικη πίτα των εργαζομένων του, χθες Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018, στο ξενοδοχείο Αμαλία. Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι βουλευτές Αργολίδας Γ. Ανδριανός και Γ. Μανιάτης, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τ. Χειβιδόπουλος, η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ε. Παναγιωτοπούλου, ο Δήμαρχος Κέρκυρας Κ. Νικολούζος, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, επικεφαλής υπηρεσιών και εργαζόμενοι.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, στον σύντομο χαιρετισμό του, ευχήθηκε στους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους χρόνια πολλά και ζήτησε, κατά την ώρα της υπηρεσίας τους “να δείχνουν το ανθρωπινό πρόσωπο και την αντιμετώπιση που πρέπει προς τους δημότες”

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, έγιναν τιμητικές απονομές στις οικογένειες των αντιδημάρχων Παναγιώτη Βλαχόπουλου και  Ευάγγελου Ψυχογιού που έφυγαν από την ζωή, ως εν ενεργεία αντιδήμαρχοι, το 2017.

Η εκδήλωση περιελάμβανε και κλήρωση λαχνών με πλούσια δώρα.