Ο Δημ. Σφυρής βγήκε αληθινός. Ξεκίνησαν οι εργασίες για το τουριστικό καταφύγιο Πόρτο Χελίου και τη μαρίνα Ερμιόνης

179

Διαψεύδοντας τις προβλέψεις που έκαναν διάφορες «Κασσάνδρες», για το τουριστικό καταφύγιο Πόρτο Χελίου και τη μαρίνα Ερμιόνης, η επένδυση εντάχθηκαν στον αναπτυξιακό νόμο. Οι εργασίες κατασκευής ξεκίνησαν και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα εργασιών το έργο θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο. 

Ήδη προχωρούν οι κτιριακές εγκαταστάσεις και η κατασκευή των πλωτών μόλων, από την ανάδοχο εταιρεία ΑΚΤΩΡ ΑΕ.

Δημήτρης Σφυρής
Δήμαρχος Ερμιονίδας

Αναφερόμενος στην θετική εξέλιξη για τον Δήμο Ερμιονίδας αλλά και τον ίδιο (είχε δεχτεί σκληρή κριτική από την αντιπολίτευση και μερίδα Μέσων Επικοινωνίας), ο Δημήτρης Σφυρής έγραψε στο προφίλ του στο Face Book.

«Εντύπωση προκαλεί η σιωπή των επικεφαλής της αντιπολίτευσης ορισμένοι εκ των οποίων “συμπορεύτηκαν” με τις καταγγελίες για το σταμάτημα του έργου και τώρα, που το έργο ξεκίνησε και πάλι, σιωπούν. 

Εντύπωση επίσης προκαλεί και η σιωπή των διαδικτυακών και έντυπων μέσων που πρόβαλαν τις απόψεις τους και αγνοούν την υλοποίηση του έργου». 

«Αυτά τα έργα αποτελούν βασικό πυλώνα ανάπτυξης και η Δημοτική Αρχή υλοποιεί το πρόγραμμά της, παρ´ όλες τις αντίξοες συνθήκες, για την ανάπτυξη της Ερμιονίδας» καταλήγει ο Δήμαρχος Ερμιονίδας.