Ο Δήμος Αθηναίων έδωσε την άδεια για τοποθέτηση εξέδρας και σύνδεση ρεύματος στη Συντονιστική Επιτροπή των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου

62
Η επίσημη αφίσσα της διοργάνωσης

Ο δήμος Αθηναίων αναδιπλώθηκε και πήρε πίσω τις όποιες αντιρρήσεις είχε βγάλει στη δημοσιότητα, για το συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου στην Πλατεία Συντάγματος.

Στιγμιότυπο από την διαδήλωση -κραυγή, της Θεσσαλονίκης

Μπροστά στο δεδομένο ότι, το συλλαλητήριο θα γινόταν οπωσδήποτε και ότι οι Έλληνες που θα συρρεύσουν από κάθε γωνιά της Ελλάδος θα είναι περισσότεροι από 1.000.000, η αρμόδια αντιδήμαρχος, Νέλλη Παπαχελά, που είχε δημιουργήσει το πρόβλημα μαζεύτηκε. (Είναι η συνεργάτης του δημάρχου κ. Καμίνη που δήλωνε την πρόθεσή της να κάνει κλήρωση για την ανάδειξη του διοργανωτή λόγω διεκδίκησης του χώρου από άλλο άτομο).

Βλέποντας πως η απόπειρα διχασμού δεν πέρασε, δήλωσε σήμερα πως «αποφασίσθηκε η έκδοση της άδειας με δικαιούχο την Συντονιστική Επιτροπή των Παμμακεδονικών Ενώσεων, καθώς βάσει των στοιχείων που συνόδευαν την αίτηση, κρίθηκε ως πιο αντιπροσωπευτική των ενδιαφερομένων φορέων και οργανώσεων πολιτών, να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο». 

Η εξέδρα θα τοποθετηθεί στα σκαλοπάτια της πλατείας Συντάγματος με πλάτη προς το κτήριο της Βουλής των Ελλήνων.

Η αίτηση που δεν εγκρίθηκε είχε  υποβληθεί από τον Δημήτριο Μιχάκη ο οποίος, κατά δήλωσή του, εκπροσωπούσε τέσσερα Ελληνικά σωματεία.