Οι μαθητές του Ναυπλίου συγκέντρωσαν και παρέδωσαν Τρόφιμα στο Συσσίτιο της Ευαγγελίστριας

104

Η πρόσφατη έκκληση για στήριξη με παροχή τροφίμων, που είχε απευθύνει ο εμπνευστής και υπεύθυνος του Συσσιτίου της Ευαγγελίστριας π. Ελευθέριος Μίχος, βγήκε άμεση ανταπόκριση από την μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα του Ναυπλίου.

Οι πρώτες παραδόσεις είναι ήδη πραγματικότητα, με πρωταγωνιστές το 1ο ΓΕΛ Ναυπλίου και το 1ο ΕΠΑΛ Ναυπλίου.

Εκπρόσωποι των μαθητικών κοινοτήτων και των καθηγητών, παρουσία του Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, παρέδωσαν σήμερα Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018 τα τρόφιμα που συγκέντρωσαν ή αγόρασαν με τα χρήματα ειδικών δράσεων που οργάνωσαν.

Ειδικότερα:

Εκπρόσωποι μαθητών του 1ου ΓΕΛ  Ναυπλίου επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του συσσιτίου του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας, στο Ναύπλιον, και πρόσφεραν τα τρόφιμα που συγκέντρωσαν.

Οι μαθητές του Σχολείου, πριν από τα Χριστούγεννα    πραγματοποίησαν φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ και τα έσοδα που μάζεψαν από τα εισιτήρια τα διέθεσαν αγοράζοντας  τρόφιμα για την ενίσχυση του Συσσιτίου.

Τους μαθητές συνόδευε ο υποδιευθυντής του Σχολείου Π. Μαυρόγιαννης  κι ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Γιαν. Γαληνός.

Ο π. Ελευθέριος Μίχος τους ευχαρίστησε και απεύθυνε ένα μεγάλο μπράβο στους μαθητές του σχολείου, καθώς και στους καθηγητές και την διεύθυνση του πρώτου ΓΕΛ Ναυπλίου που στηρίζει τέτοιες δράσεις των μαθητών.

Εκπρόσωποι των μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ Ναυπλίου επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του Συσσιτίου του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας στο Ναύπλιον και πρόσφεραν ξηρά τρόφιμα και  λάδι.

Οι μαθητές του ΕΠΑΛ  Ναυπλίου αγόρασαν τα τρόφιμα με τα έσοδα που απέκτησαν διαθέτοντας εισιτήρια από φιλανθρωπικό αγώνα Μπάσκετ που έδωσαν, πριν τα Χριστούγεννα, με άλλο σχολείο.

Οι μαθητές επισκέφθηκαν το χώρο όπου δραστηριοποιούνται οι εθελοντές του συσσιτίου, ξεναγήθηκαν και ενημερώθηκαν από τις εθελόντριες για την διαδικασία της προετοιμασίας του φαγητού και για τις ανάγκες που υπάρχουν σε καθημερινή βάση για τρόφιμα.