«Θα βρεθούμε αντιμέτωποι στους αγώνες μέχρι εξαλείψεως αυτού του εκτρώματος» δηλώνει το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου στους κυβερνητικούς βουλευτές

50
Ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου Ραφαήλ Μπαρού σε παλαιότερη ομιλία του

Το πολυνομοσχέδιο, τελικώς ψηφίσθηκε από τους βουλευτές της πλειοψηφίας και μάλιστα η κυβέρνηση βγήκε ενισχυμένη από την ψηφοφορία.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ των ΑΝ.ΕΛ. και των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ δεν έλαβαν υπ’ όψη τους τις αντιρρήσεις και τις αντιδράσεις των εργαζομένων όπως αυτές εκφράσθηκαν από τις συνδικαλιστικές τους ηγεσίες. Όπως χαρακτηριστικά είπε κυβερνητικός βουλευτής που εκλέγεται στην Πελοπόννησο, «αυτές οι ηγεσίες δεν εκφράζουν και δεν κινητοποιούν τους εργαζόμενους που κατανοούν πως η κυβέρνηση αγωνίζεται για τα δικαιώματά τους».

Απομένει λοιπόν να δούμε, με τι τρόπο οι εργαζόμενοι θα εκφράσουν την οργή τους, αφού, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίας Ερμιονίδας (εκδόθηκε πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου) «…Αν παρ΄ όλα αυτά η Κυβερνητική πλειοψηφία το ψηφίσει με τον γνωστό και ευτελιστικό «Ναι σε  όλα» τότε θα βρεθούμε αντιμέτωποι στους αγώνες μέχρι εξαλείψεως αυτού του εκτρώματος από την Ελληνική νομοθεσία».