Η Rap Media άλλαξε τιμονιέρη. O Nίκος Ραψωματιώτης θα την οδηγήσει στο μέλλον της

44

Αλλαγή σκυτάλης έκρυβε, εκτός από φλουρί, η πρωτοχρονιάτικη πίτα της Rap Media η οποία κόπηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου στα γραφεία της, στην Κόρινθο, παρουσία όλων των εργαζομένων της.

Ο εμπνευστής και δημιουργός της εταιρίας Δημήτρης Ραψωματιώτης παρέδωσε τα ηνία της στο γιο του Νίκο Ραψωματιώτη προκειμένου εκείνος να υλοποιήσει τους στόχους για τους οποίους δημιουργήθηκε, να προάγει την καινοτομία και την διαφορετική της φιλοσοφία, να την καταστήσει ένα μέσο επικοινωνίας και δημιουργίας αξιομνημόνευτο και παράδειγμα προς μίμηση.

Ο Νίκος Ραψωματιώτης ξεκινά την πορεία του στην Rap Media με τους καλύτερους οιωνούς! Το φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας “κρύφτηκε” στο δικό του κομμάτι αν και δεν υπολείπονται διόλου τα προσόντα που ο ίδιος φέρει (σπουδές στο τμήμα Δημόσιας Διοίκησης της κατεύθυνσης Δημόσιας Οικονομικής του Παντείου Πανεπιστημίου) η συμβουλή και εμπειρία του Δημήτρη Ραψωματιώτη που πάντα θα είναι στην διάθεση του αλλά και η έμπειρη και καταξιωμένη δημοσιογραφική, τεχνική και διοικητική ομάδα της Rap Media.

Ένα κεφάλαιο έκλεισε, ένα νέο ανοίγει.

Άλλωστε ο Δημήτρης Ραψωματιώτης ήταν πάντα εκείνος που πρέσβευσε την αλλαγή της σκυτάλης και την παράδοση από τους έμπειρους στους νεότερους προκειμένου εκείνοι που είναι το μέλλον της χώρας και του επιχειρείν.

(Από το Face Book της Τζένη Σουκαρά)