Γιώργος Γαλέος: Ο πολιτικός που ήρθε από την Ελβετία για να παραστεί ως πολίτης στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης και παραμένει στην Ελλάδα και για το συλλαλητήριο της Αθήνας

193

Όταν πριν από λίγες ημέρες ο τ. Βουλευτής Αργολίδας Γιώργος Γαλέος δήλωσε πως έρχεται από την Ελβετία, όπου εργάζεται, με σκοπό να παραστεί στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για την Μακεδονία, ήσαν πολλοί αυτοί που δεν τον πίστεψαν. Ακόμα και την έκκλησή του προς όλους να βρουν τρόπο να ανέβουν στην βασίλισσα του Βορρά, βρέθηκαν κάποιοι που την ειρωνεύθηκαν λέγοντας, «αυτό θα είναι αραχτός στη Λωζάνη και ζητάει από εμάς να πάμε».

Όμως, ο τ. Βουλευτής, ήρθε στην Ελλάδα από την Ελβετία! Πήγε στην Θεσσαλονίκη και παρέστη στο συλλαλητήριο σαν απλός Πολίτης. Φώναξε συνθήματα και αγκαλιάσθηκε με τον κόσμο.

Τώρα, ο ίδιος άνθρωπος, δηλώνει πως θα παρατείνει την παραμονή του στην Ελλάδα για να παραστεί και στο συλλαλητήριο των Αθηνών. Καλεί και πάλι τους συμπατριώτες του, και όχι μόνον, να δώσουν το «παρών» στην πλατεία Συντάγματος το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 2 το μεσημέρι για να διαδηλώσουν υπέρ της Ελληνικότητας της Μακεδονίας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι, ο Γιώργος Γαλέος, είναι ο μόνος από το πολιτικό προσωπικό της Πελοποννήσου που βγήκε δημόσια και κάλεσε τον κόσμο σε συμμετοχή, κάτι που επαναλαμβάνει και πάλι για το συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου στην πλατεία Συντάγματος.