ΒΟΛΛΕΫ: Τον τίτλο Πρωταθλήματος Εφήβων Ε.Σ.ΠΕ.Π. κατέκτησε η ομάδα του ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΥ

67

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου στο κατάμεστο γήπεδο του Αντιρρίου, η τελική φάση του Πρωταθλήματος Εφήβων  Ε.Σ.ΠΕ.Π. αγωνιστικής  περιόδου 2017-2018.

Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ παρόλο που προηγήθηκε στο πρώτο σετ και κατέκτησε εύκολα το τέταρτο, δεν κατάφερε να κερδίσει τη μαχητική ομάδα του Βραχατίου.

Τον τίτλο κατέκτησε η ομάδα του ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΥ η οποία νίκησε με 3-2 σετ την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ, σε έναν αγώνα που παρουσίασε εξαιρετικό ενδιαφέρον πέρα των δύο ωρών και με μεγάλη αγωνία για την ομάδα που θα στεφόταν πρωταθλήτρια.

Και οι δύο ομάδες θα εκπροσωπήσουν την Ένωσή μας, στην Προκριματική φάση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων της Ε.Ο.ΠΕ.

Τα σετ ήταν: 25-21, 19-25, 24-26, 25-9, 15-17.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (Συνοδινός Μ.): Γαλάνης Χ., Μακρής (λ), Ράπτης, Κανελλόπουλος, Πομώνης, Αβράμης, Τσιόδουλος,/ Φερτάκης, Γαλάνης Α. (λ), Τιμπιλής, Παπακανέλλος, Χριστόπουλος, Πετρόπουλος, Εκμετσόγλου.

 ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ (Βαρδής Χρ.): Γεωργίου, Κιούσης, Σαράντος, Νανόπουλος Δ., Νανόπουλος Αλ., Νανόπουλος Θ. (λ), Κωτσάκης Φρ., Πέππας, Σακελαρίου, Γκατζογιάννης, Κρούσσος, Παπούλιας, Μπαρτζής, Μπάκας (λ).

Προηγήθηκε ο αγώνας του ΑΣΠ ΑΠΟΛΛΩΝ με τον ΘΗΣΕΑ Πατρών όπου επικράτησε ο Απόλλωνας με 3-1 σετ, κατακτώντας την 3η θέση και το Χάλκινο μετάλλιο.

Τα σετ: 22-25, 25-17, 25-12, 25-16

ΑΣΠ ΑΠΟΛΛΩΝ (Έρδας Π.): Χριστόπουλος, Κάπτης, Γιαννόπουλος,  Βασιλακόπουλος, Τσίχλιας, Τρίγκας, Αλιαι (λ) / Αγαλιώτης, Σωμάκος, Δαρζέντας.

ΑΓΣΠ ΘΗΣΕΑΣ (Νικολακόπουλος Γ.): Δίπλας Μ., Τσιμπούκης, Δεπούντης, Κωνσταντινίδης, Δίπλας, Καλαβρουτζιώτης, Ιωάννου, Κωνταντόπουλος (λ), Δίπλας Οδ.

Τα αποτελέσματα των προηγούμενων αγωνιστικών ήταν:

1η αγωνιστική:

ΑΓΣΠ ΘΗΣΕΑΣ – ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ : 0-3

ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ – ΑΣΠ ΑΠΟΛΛΩΝ : 3-1

2η αγωνιστική:

ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ – ΑΣΠ ΑΠΟΛΛΩΝ : 3-0

ΑΓΣΠ ΘΗΣΕΑΣ – ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ : 0-3

 

Μετά από ψηφοφορία βραβεύτηκαν οι καλύτεροι αθλητές του final-4:

Καλύτερoς πασαδόρος : ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΥ

Καλύτερος  ακραίος:  ΡΑΠΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ

Καλύτερος λίμπερο: ΜΑΚΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ

Καλύτερος κεντρικός: ΤΣΙΧΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΣΠ ΑΠΟΛΛΩΝ

MVP : ΚΩΤΣΑΚΗΣ ΦΡΙΞΟΣ ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ

Παράλληλα η ΕΣΠΕΠ στο τουρνουά, βράβευσε τους 4ης  Διεθνείς αθλητές (ΡΑΠΤΗ, ΚΩΤΣΑΚΗ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ και ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ), για την συμμετοχή τους στην Εθνική ομάδα Παίδων που κατέκτησε το Βαλκανικό Πρωτάθλημα το 2016.

Βραβεύτηκαν ακόμη, ο Δήμος Ναυπακτίας για την μακρόχρονη στήριξη του Βόλεϊ, το ΑΤΕΙ Δυτική Ελλάδος για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο πρωτάθλημα Πανεπιστημίων το 2016 και η ομάδα του Α.Ο. ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ για την άνοδό της στην Α2 Εθνική κατηγορία.