ΑΠΟΚΡΙΕΣ  2018: 14 ημέρες και 28 ευκαιρίες για ξεφάντωμα στο Άργος

93

Οι άνθρωποι της ΚΕΔΑΜ είχαν κέφια. Μελέτησαν, οργάνωσαν και έδωσαν στη δημοσιότητα ένα πρόγραμμα Πρόγραμμα  Εκδηλώσεων και δράσεων που θα επιτρέψει στον Δήμο Άργους Μυκηνών να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο μεταξύ των δήμων της Πελοποννήσου, τις φετεινές απόκριες.

Ξεκινώντας από αύριο, 28 Ιανουαρίου, και ολοκληρώνοντας την Καθαρή Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου, με 28 εκδηλώσεις που θα ξεδιπλωθούν σε 14 διαφορετικές ημερομηνίες, θα δώσουν την ευκαιρία σε όλες τις ηλικίες και σε όλα τα γούστα να ξεφαντώσουν και να θυμούνται τις “Απόκριες στο Άργος”.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων αναλυτικά:

** Κυριακή 28 Ιανουαρίου

19:30, πλατεία Εθνοσυνέλευσης στον Αη Γιάννη, ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΤΡΙΩΔΙΟ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ.

Παραδοσιακό Γλέντι με χορό και τραγούδι γύρω από τη φωτιά. Το χορό ανοίγουν χορευτικές ομάδες του συλλόγου Ελληνική Παράδοση.

 

** Τρίτη 30 Ιανουαρίου

10:00,  Εν λευκώ Modern Bistro. ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ με αποκριάτικη διάθεση με τον ΑΓΓΕΛΟ ΑΝΔΡΙΑΝΟ.

** Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου

21:00,  Απόλλων Κεφαλάρι. ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ. ¨Η στιγμή διαρκεί 1 δευτερόλεπτο. Ο μύθος διαρκεί για πάντα!¨. Ζωντανή μουσική, χορός, πλήρες μενού, δώρα.

** 4 – 18 Φεβρουαρίου

Κεντρική πλατεία Άργους, ΕΚΘΕΣΗ σε συνδιοργάνωση με το Τμήμα Φιλοτελισμού των ΕΛΤΑ και με τη συνεργασία των Α/θμια & Β/θμια  Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Ειδικά συλλεκτικά φύλλα γραμματοσήμου με θέμα ¨Καρναβάλι¨ και τη φωτογραφία σας θα διατίθενται προς πώληση. Μαζί με το γραμματόσημο θα προσφέρεται και μία καρτ ποστάλ της ανανεωμένης κεντρικής πλατείας του Άργους.

 

** Κυριακή 4 Φεβρουαρίου

9:30,  Στρατώνες Καποδίστρια. ΔΑΝΑΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ 2018.

Στον κόσμο της δράσης, της περιπέτειας και του ομαδικού πνεύματος σας καλούν 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους, οι Α/θμια & Β/θμια  Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Άργους-Μυκηνών.

12:30, Pantazis Royal.  ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Καποδιστριακού Σχολείου Άργους. Ορχήστρα, χορός, πλήρες μενού, πλούσια δώρα, πολλές εκπλήξεις!

12:30, Απόλλων Κεφαλάρι. ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ του συλλόγου ΑΜΕΑ-γονείς-κηδεμόνες-φίλοι Αργολίδας. Ζωντανή μουσική, καλό φαγητό, κέφι, δώρα.

17:00, Pantazis Κεφαλάρι. ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ του Συλλόγου Ελληνικών Χορών & Εθνογραφικών Μελετών Ελληνική Παράδοση.

17:30, Κουρτάκι, πρ. Δημοτικό σχολείο. ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ με πολλές εκπλήξεις του συλλόγου Κίνηση Γυναικών Κουρτακίου.

20:00, Απόλλων Κεφαλάρι. ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ του Α.Ο. ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ και των ακαδημιών του (Wolfaki). Μουσικό πρόγραμμα με τους Formix.

** ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ 8 Φεβρουαρίου

12:00, Εν λευκώ Modern Bistro. ΨΗΝΟΥΜΕ, κερνάμε σουβλάκια, χορεύουμε και τραγουδάμε με ελληνική μουσική σε Αποκριάτικους ρυθμούς με τον DJ Nikos Soikin.

12:30, Τσικνίζουμε στο καφέ – ουζερί του Γιαννάτου.

14:00, Homies café/bistro. Ο DJ Elias_Psomadakis αναλαμβάνει να μας …. ΑΝΟΙΞΕΙ την ΟΡΕΞΗ.

The Brothers. “ΤΣΙΚΝΟPARTY”, The Original BBQ Party.

 

** Σάββατο 10 Φεβρουαρίου

11:00, κεντρική πλατεία Άργους. ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΙ!!!!!

Το «Τσίρκο Πασπαρτού» έρχεται στην πόλη μας για μία &μοναδική παράσταση! Θα ενθουσιαστείτε με τον Clown Νικολίνο, τους Ζογκλέρ George & Alinda και το Μάγο Oscar! Τα σχέδια του face painting θα εντυπωσιάσουν τα παιδάκια!

Σε συνεργασία με την Α/βάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Άργους Μυκηνών.

20:00, Στρατώνες Καποδίστρια – αίθ. ΙΩ.  ΞΕΦΡΕΝΟ! ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ από το 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους & την Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη σε ρυθμούς 80’s & 90’s.   Είσοδος ελεύθερη.

20:30, Pantazis Κεφαλάρι. ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ του Συλλόγου Ελληνικών Χορών & Εθνογραφικών Μελετών Ελληνική Παράδοση.

** Κυριακή 11 Φεβρουαρίου

12:00, Pantazis Royal.  ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 6ου Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Άργους. Πλούσια δώρα.

15:00, Νέα Κίος. ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ. ΚΑΨΙΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥ.

18:00, Κεφαλάρι, πλατεία.  ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ του Πολιτιστικού Συλλόγου Κεφαλαρίου.

** Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου

22:00, The Brothers, “VALENTINE’S DAY”, Wine is my Valentine.

** Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου

20:00 στις γειτονιές & τα σοκάκια του Άργους ΚΑΝΤΑΔΕΣ & ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ από τη χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Τελέσιλλα & του τμ. Αναπολώντας. Διευθύνει ο Γιάννης Κόντης.

24:00, Barroc – underground – pleasure. ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ. Ξαναγινόμαστε μαθητές & πάμε για μάθημα. Στις 24:00 ανεβαίνει στην έδρα του ο Καθηγητής DJ Elias_Psomadakis. Θα παρθούν απουσίες.

** Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου

 19:30, Η ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ  στους δρόμους της πόλης. Μαντολίνο,  μαντόλα, μαντολοτσέλο και κιθάρα παίζουν επτανησιακές καντάδες και η Χορωδία τραγουδάει.

21:00, Homies café/bistro. Αποκριάτικο LATIN PARTY.  Η σχολή χορού BAILANDO μας ξεσηκώνει να λικνιστούμε σε latin ρυθμούς.

22:00 The Brothers, “FLASHBACK”, 80’s – 90’s Hits.

22:00, Εν λευκώ Modern Bistro. ΠΑΡΤΥ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ. Ντυνόμαστε στα Λευκά και σας περιμένουμε στο Λευκό Χορό μας.

** Σάββατο 17 Φεβρουαρίου

19:00, Homies café/bistro. Το carnival group του Homies ¨Χορεύοντας στη Βροχή¨ προθερμαίνεται για την αυριανή Μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση σ΄ ένα all night Disco Party.

20:00,  κεντρική πλατεία Άργους.  Η 1η ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ είναι γεγονός!!!!!

Τα ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ θέλουν να σας γνωρίσουν!  Εντυπωσιακό SHOW ΜΕ ΦΩΤΙΕΣ και ζογκλερικά κόλπα! Ελάτε να χορέψουμε στους βραζιλιάνικους ρυθμούς Samba Batucada & Samba Reggae που θα παίζει η ΜΠΑΝΤΑ ΚΡΟΥΣΤΩΝ QUILOMBO!

Σε συνεργασία με τις Α/βάθμια & Β/θμια Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Άργους Μυκηνών.

20:30, Pantazis Royal. ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Τελέσιλλα.

22:00, Εν λευκώ Modern Bistro. ΠΑΡΤΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ. Σας παρουσιάζουμε την καρναβαλική μας ομάδα και διασκεδάζουμε όλοι μαζί.

24:00, Barroc – underground – pleasure. Ελάτε στο δάσος του Sherwood στο Nottingham της Αγγλίας. Σκαρφαλωμένος … στα decks … ο Ρομπέν των Δασών DJ Elias_Psomadakis πετάει τα μουσικά του βέλη.

** Κυριακή 18 Φεβρουαρίου

16:00, κεντρική πλατεία Άργους.  ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΕ ΑΡΜΑΤΑ!!!!

Έναρξη με τους ΚΑΡΑΜΟΥΝΤΖΕΣ, τη μασκότ του Αργείτικου Καρναβαλιού! Sfina … στο Αργείτικο Καρναβάλι ο TONIS SFINOS και η ομάδα του σε ένα ανατρεπτικό!!!  Music Show!!!!! Εντυπωσιακή η Βασίλισσα του Καρναβαλιού!!!  Ξεκαρδιστικός ο Βασιλιάς Καρνάβαλος!!!  Παρέλαση ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΩΝ με Εντυπωσιακές Στολές!  PARKOUR SHOW με ΑΚΡΟΒΑΤΕΣ!

20:00, Homies café/bistro. Ο Μεγάλος Αρχηγός του καρναβαλικού μας group  DJ Gabriel Nanopoulos αναλαμβάνει το πιλοτήριο του Homies!!! Απογειωνόμαστε!!!

20:00, Εν λευκώ Modern Bistro. Μετά την καρναβαλική παρέλαση συνεχίζουμε να ξεφαντώνουμε ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ στο καθιερωμένο αποκριάτικο πάρτυ – θεσμό.

21:00, The Brothers, “REVENGE OF THE NERDS”, Brothers’ Nerd V16 Ever.

24:00, Barroc – underground – pleasure. ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ. Ο DJ Minas Kontos αναλαμβάνει να μας κάνει ακόμη πιο … μούσκεμα.

** Καθαροδευτέρα 19 Φεβρουαρίου

Νέα Κίος: Παιδική χαρά. Παραδοσιακό υπαίθριο γλέντι με ζωντανή μουσική & δωρεάν εδέσματα της ημέρα.

Παραδοσιακά Κούλουμα & Πέταγμα του Χαρταετού σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα.