Χρήστος Ρήγας: “Προσχωρήσαμε στο Εθνικό Μέτωπο, για να αγωνιστούμε όλοι μαζί. Για την Ένωση του Πατριωτικού χώρου καλώ όλους τους Έλληνες Πατριώτες να ενωθούν δίπλα μας”

330
Χρήστος Ρήγας

Με δημόσια δήλωσή του ο Χρήστος Ρήγας, επικεφαλής και εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδος με την “Ελληνική Αυγή”, απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους πατριώτες και εθνικιστές για την ένωση του χώρου.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΡΗΓΑ

Εδώ και πολλούς μήνες γίνεται μια προσπάθεια για την ένωση του πατριωτικού χώρου. Συναντήσεις, καλέσματα και συνομιλίες από φορείς, κόμματα και παλαιά στελέχη μεμονωμένα που τελικά απέδωσαν καρπούς. Πλέον, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.

Η αρχή έγινε. Τα στελέχη της “Λαϊκής Ελληνικής Πατριωτικής Ένωσης”, μαζί με πολλούς ακόμη, προσχωρήσαμε στο Εθνικό Μέτωπο, ένα παλιό και ιστορικό κόμμα για να αγωνιστούμε όλοι μαζί. Τα κοινά μας; Η αγάπη μας προς το Έθνος και την Ορθοδοξία και η πίστη μας ότι με πολύ μεγάλη προσπάθεια και αγώνα θα καταφέρουμε να κάνουμε τον ελληνικό λαό υπερήφανο ξανά, μακρυά από τα προβλήματα που του έχουν φορτώσει οι εγχώριοι προδότες μαζί με τους ξένους τοκογλύφους.

Καλώ όλους τους Έλληνες Πατριώτες, όλους τους αγνούς Εθνικιστές, που σιχάθηκαν τα ψέματα και την υποκρισία όλων των κομμάτων από τη μεταπολίτευση έως σήμερα, να ενωθούν με το Εθνικό  Μέτωπο μαζί μας, δίπλα μας. Έρχονται σημαντικοί και δύσκολοι αγώνες τόσο σε εθνικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

Η Ισχύς εν τη Ενώσει”.