Ο Σύλλογος Αργείων “Ο ΔΑΝΑΟΣ” απέκτησε Πρόεδρο άξιο της ιστορίας του

576
Ο νέος Πρόεδρος του ΔΑΝΑΟΥ, δικηγόρος Σωτήρης Κωτσοβός

Ο έως τώρα αντιπρόεδρος και προσωρινά προεδρεύων του Συλλόγου Αργείων «Ο ΔΑΝΑΟΣ», Σωτήρης Κωτσοβός, εξελέγη ως νέος Πρόεδρος του ιστορικού συλλόγου, διαδεχόμενος τον εκλιπόντα Δημήτρη Παπανικολάου (τ. Δήμαρχο Άργους).

Ο Δικηγόρος Σωτήρης Κωτσοβός, τ. αντιδήμαρχος Άργους και τ. Αντινομάρχης Αργολίδος έχει καταγράψει μια ξεχωριστή πορεία στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης και του νομού, ενεργοποιώντας τοπικό δυναμικό και αναθερμαίνοντας την τάση των τοπικών κοινωνιών για διατήρηση των εθίμων τους.

Τιμήθηκε, κατ’ αξίαν, από 147 ψήφους επί 152 ψηφισάντων.

Τα αποτέλεσμα για τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, όπως αυτά έγιναν γνωστά, έχουν ως εξής:

Παν. Παπανικολάου 111
Δημ. Καρυάμης 103
Πετ. Κωτσιόπουλος 96
Παν. Μπαντανάς 94
Βασ. Καχριμάνη 90
Δημ. Μαγκλάρας 70
Αν. Σκλήρης 70
Αγγ. Σταμέλου 62
Ι. Λαμπρόπουλος 60
Αικ. ΚωτσιοπούλουΚωστάκη 53
Αν. Σπηλιόπουλος 51
Αικ. Προκοπίου 51
Ιωαν. Κόντης 37
Κων. Σταθογιαννης 33

Ο Σωτήρης Κωτσοβός, με τον εκλιπόντα Δημήτρη Παπανικολάου

Η πρώτη δήλωση του νέου Προέδρου του ΔΑΝΑΟΥ, Σωτήρη Κωτσοβού, είναι ενδεικτική  του χαρακτήρος και της αγωγής του.
“Είναι μεγάλη τιμή να προΐστασαι σ΄ έναν απ΄ τους ιστορικώτερους φιλολογικούς συλλόγους της Ελλάδος, τον Σύλλογο Αργείων «Ο ΔΑΝΑΟΣ». Όπως είναι και μεγάλη η ευθύνη να διαδέχεσαι ανθρώπους που από το 1894 μέχρι σήμερα στόχευαν πάντα ψηλά και πέτυχαν πάντα τα ψηλότερα για τον ξακουστό Σύλλογο της πόλης μας. 

Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που η Γ.Σ. του Συλλόγου στις σημερινές αρχαιρεσίες μου έδωσε απλόχερα αυτή την εντολή να συνεχίσω εγώ, ως Πρόεδρος στον ιστορικό μας σύλλογο, το διαρκές έργο της πολιτισμικής του παρέμβασης αλλά και συγκινημένος που διαδέχομαι στη θέση αυτή, τον παλιό φίλο και συνεργάτη Δημήτρη Παπανικολάου. 

Τους ευχαριστώ όλους θερμά και υπόσχομαι ότι, έχοντας εμπειρίες ετών, μαζί με το νέο Δ.Σ. αλλά και τη βοήθεια όλων των μελών, θα προχωρήσουμε αρμονικά για το ακόμα καλύτερο αύριο του ιστορικού μας Συλλόγου.”