ΝΑΥΠΛΙΟΝ: Ένας νέος χώρος συνάντησης των νέων της πόλης

31

Το νέο χώρο του Κέντρου Νεότητας της Μητροπόλεως Αργολίδος στη πόλη του Ναυπλίου  εγκαινίασε ο Μητροπολίτης Αργολίδος  Νεκτάριος. Στο χώρο αυτό τα νέα παιδιά θα μπορούν συγκεντρώνονται καθημερινά για διάφορες δραστηριότητες.

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος στο λόγο του μίλησε «για την ανάγκη των νέων να έχουν το δικό τους χώρο για να συγκεντρώνονται να συζητάνε». Ο Μητροπολίτης  δεν παράλειψε να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους όσους βοήθησαν για να ετοιμαστεί ο νέος χώρος του κέντρου Νεότητας.

Οι συνάξεις των νέων του Δήμου Ναυπλιέων θα γίνονται σε αυτό το χώρο κάθε Σάββατο απόγευμα.

Τα εγκαίνια έγιναν παρουσία Ιερέων της πόλεως, του αντιπεριφερειάρχη Αργολίδος Τάσου Χειβιδόπουλου και του βουλευτή Αργολίδος Γιάννη Ανδριανού ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του, είπε μεταξύ άλλων «…σ’ αυτή την πολύ δύσκολη συγκυρία της κρίσης, η Εκκλησία μας για μια ακόμη φορά υπογραμμίζει με τον πιο ηχηρό τρόπο και προς κάθε κατεύθυνση τον ανεκτίμητο ρόλο της ως φάρου πίστης, ελπίδας και αγάπης, ως φάρου νοηματοδότησης και προσφοράς στον συνάνθρωπο. Και το κάνει αυτό συχνά καλύπτοντας υπαρκτά και μεγάλα κενά που δεν μπορεί να καλύψει το δυστυχώς διάτρητο δίχτυ προστασίας του κράτους»