Το Ναύπλιο άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του και φωταγωγημένα σας περιμένει να περπατήσετε στην Παλιά Πόλη

Είναι το πιο όμορφα στολισμένο Χριστουγεννιάτικα Ναύπλιο των τελευταίων ετών. Μελετημένο για να σε κάνει να θέλεις να περπατάς στους δρόμους της Παλιάς Πόλης, κάθε βράδυ.

Το Σάββατο (10-12-2017) ο κόσμος, κάτοικοι και επισκέπτες, το εκτίμησαν και το χάρηκαν, συρρέοντας κατά εκατοντάδες στην πλατεία Συντάγματος όπου έγινε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της πόλης. Χορωδίες, Μουσικά Σύνολα, Κλόουν, Ζογκλέρ, Ξυλοπόδαροι, μπαλόνια και πυροτεχνήματα βοηθούσαν τα παιδιά να χαίρονται και τους μεγάλους να ξεχνούν την υγρασία που έπεφτε σιγά σιγά.

Το φωταγωγημένο «Καράβι των Πειρατών», κατέβασε τη σκάλα και έγινε επισκέψιμο για μικρούς και μεγάλους που έσπευδαν να το επισκεφτούν.

Ήταν ένα ξεχωριστό Σαββατόβραδο, σε μια «χαρούμενη πόλη» όπου, στην πλατεία Συντάγματος, τον Μεγάλο Δρόμο, την πλατεία 3 Ναυάρχων και το Πάρκο Κολοκοτρώνη υπήρχαν (και παραμένουν) πλήθος από τόπους χαράς και παιχνιδιού, βόλτας και αφορμής να ξεφύγει ο επισκέπτης από τις δυσάρεστης σκέψεις της εποχής.

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Το Κίνημα Αλλαγής έδειξε το πρόσωπό του. Φώφη, Γιώργος, Σταύρος, Καμίνης κλπ μοίρασαν θέσεις και αξιώματα περιφρονώντας διαδικασίες εκλογής και μέλη

Πριν ακόμα αποκτήσει επίσημη οντότητα, το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ έδειξε, πως εννοεί την αρχή της Λαϊκής ...