Παλαμήδειος Άθλος -Τρέχοντας στο Κάστρο του Ναυπλίου

38

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Παλαμηδείου Άθλου και Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτρης Κωστούρος, θα αναφερθεί στις Αγωνιστικές λεπτομέρειες του αγώνα των 5 χλμ., και των παράλληλων αγώνων των 10 χλμ., των 3 χλμ. και των 1.500μ., σε ειδική συνέντευξη Τύπου την οποία θα παραχωρήσει αύριο Παρασκευή (24-11-2017) στις 12.30 στον πολυχώρο ΦΟΥΓΑΡΟ.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης θα αναφερθούν και λεπτομέρειες για την Λαμπαδηδρομία του Παλαμηδείου Κάστρου που θα διοργανωθεί το Σάββατο 25/11/17 και τις Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν την Κυριακή 26/11/17.

Στο τέλος της Συνέντευξης Τύπου θα γίνει παρουσίαση της συνεργασίας με τα ΑμεΑ Αργολίδας και αναφορά στο Κοινωνικό Μέρισμα των εκδηλώσεων. Θα γίνει επίσης, παρουσίαση των Χορηγών και Υποστηρικτών της διοργάνωσης

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Όπως ανακοίνωσε, η Οργανωτική Επιτροπή του «Παλαμήδειου Άθλου –Τρέχοντας στο Κάστρο του Ναυπλίου», καλύφθηκε ο αριθμός των 1.900 προβλεπόμενων συμμετοχών και ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές σε όλα τα αγωνίσματα. Οι λίγες θέσεις που απομένουν στο αγώνισμα των 10 χλμ. και όποιες τυχόν προκύψουν από ακυρώσεις συμμετοχών στα υπόλοιπα αγωνίσματα, θα διατεθούν αποκλειστικά στο Κέντρο Εγγραφών.

Οι συμμετέχοντες δρομείς καλούνται να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής τους από το Κέντρο Εγγραφών της Διοργάνωσης το οποίο θα λειτουργήσει, αύριο Παρασκευή και μεθαύριο Σάββατο, 24 & 25 Νοεμβρίου 2017 από τις 10:00 το πρωί έως τις 8.00 το απόγευμα, στον χώρο του ΦΟΥΓΑΡΟΥ.

Όσοι επισκεφτούν αυθημερόν το Ναύπλιο την ημέρα του αγώνα, Κυριακή 26 Νοεμβρίου, θα μπορούν να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής τους από την Γραμματεία Αγώνα η οποία θα λειτουργήσει στον χώρο Εκκίνησης-Τερματισμού (είσοδος –σκαλοπάτια Κάστρου επί της 25ης Μαρτίου),  από τις 08:00 μέχρι τις 11:30.

Η Οργανωτική Επιτροπή του «Παλαμήδειου Άθλου» με δημόσια δήλωσή της «θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους τους συμμετέχοντες για την μεγάλη τους ανταπόκριση και την τιμητική για τον αγώνα μας συμμετοχή τους»!