Δωρεάν Ιατρικές Εξετάσεις από κορυφαίους γιατρούς της ομάδας «Γιατροί της αγάπης» με 7 διαφορετικές ειδικότητες, στο Κ.Υ. Λυγουριού

519
bur

Οι «Γιατροί της Αγάπης» σε συνεργασία με τον Δήμο Επιδαύρου και μετά από πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Διδασκάλου, στο πνεύμα της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους προσέφεραν την αγάπη τους για δυο ημέρες στο Κέντρο Υγείας Λυγουριού, με δωρεάν εξετάσεις από εγνωσμένου κύρους και επιστημονικής κατάρτισης ιατρούς,  προκειμένου ευπαθείς ομάδες και όχι μόνο να έχουν πρόσβαση και φροντίδα για την υγεία τους.

Είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση σε ιδιαίτερα δύσκολές εποχές και μέλημα όλων μας πρέπει να είναι ο συνάνθρωπος και οι ανάγκες του.

Οι ειδικότητες των Ιατρών είναι,

  • Γενικός Χειρουργός, Παναγιώτης Βραχνός, Διευθυντής Νοσοκομείου ΚΑΤ, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αμαρουσίου
  • Χειρουργός Οφθαλμίατρος, Γιούλα Μπάρλα CEO “MED.E.CA” Μαρούσι, επιμελήτρια Οφθαλμίατρος Ιασώ General, “Eye Day Clinic, OMMA, κ.α.
  • Χειρούργος Ουρολόγος, Φαρούκ Μπισαράτ, Διευθυντής Νοσοκομείου ΚΑΤ.
  • Αγγειοχειρούργος, Μαλτέζος Χρυσόστομος, Διευθυντής Νοσοκομείου ΚΑΤ.
  • Γναθοχειρουργός, Μεζίτης Μιχάλης, Διευθυντής Νοσοκομείου ΚΑΤ.
  • Ωτορινολαρυγγολόγος Χειρουργός, Νατάσσα Γούναρη, Επιμελήτρια Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης.
  • Παιδίατρος, Νίκος Μυριοκεφαλιτάκης, τ. Διευθυντής Νοσοκομείου Πάιδων Παντέλης.

 

Οι «Γιατροί της Αγάπης» είναι μια ομάδα εθελοντών ιατρών και πολιτών, οι οποίοι προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους ιδίως σε ακριτικές περιοχές της Ελλάδος από το 2012. Οι σκοποί της ομάδος είναι αποκλειστικά κοινωφελείς, φιλανθρωπικοί, ανθρωπιστικοί και πολιτιστικοί και περιλαμβάνουν την παροχή ιατρικής βοήθειας και την επίλυση πάγιων και καθημερινών προβλημάτων, σε άπορους και ενδεείς συνανθρώπους μας.

Αυτό επιτυγχάνεται με την οργάνωση ιατρικών αποστολών με ταυτόχρονη παροχή ιατροφαρμακευτικού υλικού σε συνεργασία με τον Ι.Σ.Α και την ΚΕΔΕ.