Απάντηση του Δήμου Άργους Μυκηνών στον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας: «Ο σώζων εαυτόν σωθήτω»

34
Δημήτρης Καμπόσος

Η δηλώσεις Χειβιδόπουλου για την εξέλιξη της σύσκεψης για το Μουσικό Σχολείο και η προσπάθειά του να κοντραριστεί με τον Δήμο Άργους Μυκηνών με ταυτόχρονη κολωτούμπα των κατευθύνσεων για ανέγερση νέου σχολείου στη Δαλαμανάρα, επέφερε, όπως ήταν φυσικό και νέες δηλώσεις της Δημοτικής Αρχής Καμπόσου. Βασικό και ουσιαστικό στοιχείο των νέων δηλώσεων είναι η επισήμανση πως «το Μουσικό Σχολείο Αργολίδος θα κατασκευαστεί, βάσει της πρότασης του δήμου Άργους Μυκηνών, στην Προσύμνη».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

 Αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη του κ. Χειβιδόπουλου να “απολογηθεί” προς τον κ. Περιφερειάρχη, για τον από μέρους του χειρισμό του θέματος του Μουσικού Σχολείου. Μόνο ως “απολογία” μπορεί να εκλάβει κανείς την σημερινή ανακοίνωση του κ. Χειβιδόπουλου αν λάβει υπόψη ότι ήδη είχε υπάρξει επίσημη απάντηση και τοποθέτηση της Περιφέρειας δια στόματος του ίδιου του κ. Περιφερειάρχη. 

Δυστυχώς όμως για αυτόν, στην προσπάθεια του να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, το μόνο που κατάφερε είναι να αναδειχθεί, με το χειρότερο τρόπο, η διγλωσσία του! Όπως επιβεβαιώνεται από τους παρισταμένους άλλα έλεγε στη συνάντηση της Παρασκευής, τάζοντας εκατομμύρια για την πρόταση Κωστούρου, και άλλα γράφει στην ανακοίνωση του για το θέμα. 

Ας τα εξηγήσει αυτά στον κ. Κωστούρο που, αν δεν είχε λάβει “τις ευλογίες” και τα “εκατομμύρια” του κ. Χειβιδόπουλου κατά την συνάντηση, είναι βέβαιο ότι δεν θα προέβαινε στις γνωστές δηλώσεις… 

Βέβαια ο «σώζων εαυτόν σωθήτω» …αλλά επειδή ουδέν κακόν αμιγές καλού αυτό που επιβεβαιώθηκε και είναι το πλέον σίγουρο είναι ότι το Μουσικό Σχολείο Αργολίδος θα κατασκευαστεί, βάσει της πρότασης του δήμου Άργους Μυκηνών, στην Προσύμνη».

Σχετικό δημοσίευμα 5: ΕΔΩ

Σχετικό δημοσίευμα4: ΕΔΩ

Σχετικό δημοσίευμα3: ΕΔΩ

Σχετικό δημοσίευμα2: ΕΔΩ

Σχετικό δημοσίευμα1: ΕΔΩ