Πολιόρκησαν τον Καμπόσο για μια φωτογραφία μαζί του, στο περίπτερο του Δήμου, στην Έκθεση “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO”

128

Η τελευταία ημέρα της Έκθεσης “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO”, της οποίας ο Δήμος Άργους Μυκηνών ήταν βασικός υποστηρικτής, πρόσφερε και μια έκπληξη. Την αυξημένη προσέλευση επισκεπτών νεαρής ηλικίας.

Το χαρακτηριστικό των περισσοτέρων εξ αυτών ήταν πως ήσαν Δημότες του Δήμου Άργους Μυκηνών. Είτε κάτοικοι του Άργους είτε κάτοικοι των χωριών.

Δεκάδες από αυτούς πολιόρκησαν το περίπτερο του Δήμου και ζήτησαν να φωτογραφηθούν με τον Δήμαρχο των Ελπίδων τους, όπως ονομάζουν τον Δημήτρη Καμπόσο οι νέοι του Δήμου.

Ξεχωριστά ή ομαδικά, ο αγαπημένος Δήμαρχος της νεολαίας, δεν το αρνήθηκε σε κανένα. Και πώς να το αρνηθεί όταν του ζητούν νεολαίοι που, πριν δυο μήνες, του χάρισαν δημόσια αποδοχή του έργου του σε ποσοστό 94% των ερωτηθέντων (στη δημοσκόπηση της ALCO).

Αναδημοσιεύουμε ένα χαρακτηριστικό, επώνυμα, σχόλιο από το Face Book. Γράφει ο Θάνος Ταραντίλης «Είναι χαρά για εμάς τους νέους ότι ειπώθηκε σε λόγια να γίνονται σε έργα. Ένα μεγάλο μπράβο για τη παρουσία του δήμου Άργούς Μυκηνών στην Peloponnisos expo που κρίθηκε αντάξιο των προσδοκιών των δημοτών του!!!! Συγχαρητήρια δήμαρχε και πάλι… καλή δύναμη»