Ο Κωστούρος εντυπωσίασε τους απόστρατους των Σωμάτων Ασφαλείας που τον επισκέφθηκαν

31
Εξ αριστερών προς τα δεξιά: Βοργίας, Κωστούρος, Παππάς, Μαντάς

Αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας της Π.Ε. Αργολίδας, επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Ναυπλιέων, Δημήτρη Κωστούρο και τον ενημέρωσε επίσημα για το νέο θεσμό των «Προσυνεδριακών συναντήσεων» που καθιέρωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία τους. Σκοπός του νέου αυτού θεσμού είναι η προσέγγιση αποστράτων και πολιτών με τελικό στόχο την ενίσχυση της παρουσίας τους στα δρώμενα της κοινωνίας.

Εξ αριστερών προς τα δεξιά: Βοργίας, Κωστούρος, Παππάς, Μαντάς

Η συνάντηση έγινε την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2017 στο Δημαρχείο του Δήμου Ναυπλιέων. Την αντιπροσωπεία των Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας αποτελούσαν οι:

α) ΒΟΡΓΙΑΣ Κων/νος, αντιπρόεδρο της (Π.Ο.Α.Σ.Α.) 

β) ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ, Πρόεδρος  Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας και

γ) ΠΑΠΠΑΣ Γρηγόριος, εκπρόσωπος Π.Ο.Α.Σ.Α. του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας

Όπως αναφέρουν οι απόστρατοι, σε ανακοίνωσή τους, «Κατά τη συνάντηση που έγινε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα συζητήθηκαν διάφορα θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.
Επιπλέον από πλευράς της Π.Ο.Α.Σ.Α. ο αντιπρόεδρος της, έκανε μια γενική ενημέρωση στον κ. Δήμαρχο για τους στόχους και το ρόλο της Π.Ο.Α.Σ.Α. στην κοινωνία, τα αιτήματα των αποστράτων και τους αγώνες που έγιναν και γίνονται για την υλοποίηση τους.

 Ο κ. Δήμαρχος άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα προβλήματα που απασχολούν τους απόστρατους και δεσμεύτηκε για την αμέριστη συμπαράσταση του, στους αγώνες των αποστράτων για τη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων τους.

Εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας στον Δήμαρχο Ναυπλιέων για την πλήρη ενημέρωση που είχε στα θέματα που συζητήθηκαν και την ανταπόκριση που επέδειξε στην ικανοποίηση αιτήματός μας».