Για τους φίλους της περιπέτειας. “3ο OFF ROAD EXPERIENCE TROPHY” στην Αργολίδα

119

Η Αργολική Λέσχη Μηχανοκινήτου Αθλητισμού 4Χ4 Ναυπλίου “Α.Λ.Μ.Α. 4Χ4” θα διοργανώσει την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 από τις 9:30πμ – 3:00μμ , την εκδρομική εκδήλωση “3ο OFF ROAD EXPERIENCE TROPHY” στην Αργολίδα.

Το «3ο OFF ROAD EXPERIENCE TROPHY» δεν είναι αγώνας.  Είναι μια εκδρομική εκδήλωση με οχήματα 4Χ4, με το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής να κινείται σε χωματόδρομους και αρκετές φορές εκτός δρόμου. 

Τα πληρώματα σε ομάδες των 2 – 3 οχημάτων, με την βοήθεια road book και ανάλογα με την επιθυμία και τις δυνατότητες τους, επιλέγουν να ολοκληρώσουν προαιρετικά την διαδρομή: Α) της ADVENTURE (εύκολη έως μέτρια) 

Β) της X-ADVENTURE (μέτρια έως δύσκολη).

Στο road book θα επισημαίνονται κάποια σημεία φωτογράφησης σαν Σ.Ε.Δ. (σημεία έλεγχου διέλευσης) καθώς και Ε.Δ. (ειδικές διελεύσεις) αντίστοιχα για την κάθε κατηγορία Α ή Β.

Το μήκος της διαδρομής θα είναι 70 περίπου χιλιόμετρα και διάρκειας 5 ωρών.

Το terrain θα αποτελείται από λίγη άσφαλτο, αρκετούς χωματόδρομους, άμμο, λάσπη (αν βρέξει) και κυρίως για την X-ADVENTURE αρκετά σημεία εκτός δρόμου.

Σημείο εκκίνησης στην Ασκληπιού 13 Ναύπλιο όπου βρίσκεται και το γραφείο της Λέσχης Α.Λ.Μ.Α. 4Χ4 ΝΑΥΠΛΙΟΥ και τερματισμός πάλι στην Ασκληπιού 13 όμως στο 4QUATTRO όπου θα ολοκληρωθεί η εκδήλωση με ψηφοφορία, απονομή διπλωμάτων και πλούσιο γεύμα.

Για την συμμετοχή στο «3ο OFF ROAD EXPERIENCE TROPHY» είναι απαραίτητο τα 4Χ4 οχήματα να είναι ασφαλισμένα και σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ.

Προτάσεις:
Α) Για την κατηγορία ADVENTURE λάστιχα τουλάχιστον all terrain, εμφανές σημείο ρυμούλκησης, ιμάντα ρυμούλκησης, φωτογραφική ή κινητό με δυνατότητα λήψης φωτογραφιών, πυξίδα, νερό κλπ.

Β) Για την κατηγορία X-ADVENTURE λάστιχα mud terrain, εμφανές σημείο ρυμούλκησης, ιμάντα ρυμούλκησης, εργάτη τουλάχιστο στο ένα αυτοκίνητο της ομάδας, φωτογραφική ή κινητό με δυνατότητα λήψης φωτογραφιών, πυξίδα, νερό κλπ.

Το κόστος συμμετοχής για κάθε όχημα με πλήρωμα (οδηγό – συνοδηγό) είναι 40€ και για κάθε επιπλέον επιβάτη 15€. Περιλαμβάνει road book, διακριτικά κάθε ομάδας, αναμνηστικά διπλώματα και ένα πλούσιο γεύμα.

Για δηλώσεις συμμετοχής στο mail xripen@yahoo.gr ή στο fb 4x4nafplio ή στο http://www.4x4nafplio.gr και στο http://www.to4x4.gr το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 19/10/2017.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μην διστάσετε να καλέσετε στο 6934.08.7029 Χριστόδουλος Πενταράς.