Πρώτο και με διαφορά το περίπτερο του Δήμου Άργους Μυκηνών στην «Πελοπόννησος EXPO”

139

Ο θαυμασμός των επισκεπτών για το περίπτερο του Δήμου Άργους Μυκηνών,  στην έκθεση «Πελοπόννησος EXPO», που εγκαινιάσθηκε χθες Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017, εκφράσθηκε με πολλούς τρόπους. Παραμονή στον χώρο, ερωτήσεις προς τους όμορφους νέους που τους εξηγούσαν ότι ήθελαν, κολακευτικά σχόλια για τις μεγάλες αλλαγές που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια και επιθυμία να γνωρίσουν τον Δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο ή να τον χαιρετίσουν όσοι τον γνώριζαν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, όλοι οι επίσημοι, που παρέστησαν στον αγιασμό και τα εγκαίνια της Έκθεσης, παρέμεινα επί μακρόν στο περίπτερο και παρακολούθησαν το εντυπωσιακό βίντεο που είχε επιμεληθεί η ομάδα συνεργατών του Δημάρχου.

Στο Περίπτερο ήσαν παρόντες οι αντιδήμαρχοι και  οι Πρόεδροι των Νομικών Προσώπων που συζητούσαν με τους επισκέπτες και εξηγούσαν το έργο που έχει γίνει και τον προγραμματισμό των επόμενων χρόνων.

Στόχος της συμμετοχής του Δήμου, πέρα από την υποστήριξη της προσπάθειας του Επιμελητηρίου, όπως εξήγησαν οι αρμόδιοι ήταν η εδραίωση του ‘brand’ της έκθεσης και της Πελοποννήσου, με  ταυτόχρονη προβολή του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Στο περίπτερο του Δήμου παρουσιάζονται όλα τα μεγάλα έργα που άλλαξαν και εξέλιξαν την μορφή της πόλης του Άργους όπως:

*Η Ανάπλαση του Ιστορικού κέντρου της πρωτεύουσας του Δήμου,

*Το αναπτυξιακό έργο της επέκτασης του σχεδίου πόλεως νοτίου τμήματος,

*Τα σχολικά κτίρια που παρέδωσε η παρούσα δημοτική αρχή και

*Οι πολιτιστικές δράσεις που έδωσαν άλλη πνοή στον Δήμο Άργους Μυκηνών.

Με σύνθημα «ο Δήμος Άργους Μυκηνών αλλάΖΕΙ» το περίπτερο προβάλλει τις ομορφιές και τις επιχειρηματικές δυνατότητες που υπάρχουν ενώ παράλληλα στηρίζει τις υπάρχουσες επιχειρήσεις (κάθε είδους) διαφημίζοντας την πόλη ως ένα από τα εμπορικότερα κέντρα της Πελοποννήσου.

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, αναφερόμενος στην στήριξη του Δήμου προς την Έκθεση δήλωσε: «Σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο, εδώ μέσα, βρίσκεται όλη  η αγωνία όλων των επιχειρηματιών. Ως Δήμος κάνουμε ότι μπορούμε για να στηρίξουμε την έκθεση και να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο, να σταθεροποιηθεί η οικονομία μας. Στόχος μας δεν ήταν να διαφημίσουμε τα έργα μας, αλλά να προωθήσουμε την επιχειρηματικότητα

 δίνοντας ελπίδα πως ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες ώρες, μπορούν να γίνουν βήματα προόδου με παράδειγμα τον Δήμο Άργους Μυκηνών.

Το Περίπτερο του Δήμου βρίσκεται αμέσως μόλις μπει κανείς στον στεγασμένο χώρο της Έκθεσης, αριστερά (θέσεις 4-6).

Οι μέρες & ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι από 17:00 – 22:00 .

Το Σάββατο και την Κυριακή θα λειτουργεί συνεχώς από 10:00- 22:00