Πρόεδρος ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης: «Δεν δεχόμαστε από εσάς μαθήματα ηθικής, κ. Καρρά»!

200
Βασίλης Σιδέρης.
Πρόεδρος ΕΠΣ Αργολίδας

Δεν χαρίζεται σε κανέναν ο Βασίλης Σιδέρης, όταν πρόκειται να υπερασπιστεί το κύρος της ΕΠΣ Αργολίδας. Ακόμη και αν πρόκειται για πολιτικό συνοδοιπόρο του, στην Περιφερειακή Παράταξη του Πέτρου Τατούλη. Απόδειξη, η αντίδρασή του στην συμπεριφορά και τις δηλώσεις του αντιπεριφερειάρχη κ. Καρρά, σχετικά με την ανώτατη ποδοσφαιρική αρχή της Αργολίδας, στην οποία, ο Βασίλης Σιδέρης έχει εκλεγεί ως Πρόεδρος με μεγάλη πλειοψηφία.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΙΔΕΡΗ

«Ο κ. Καρράς έκανε γνωστή μέσω των τοπικών ΜΜΕ την επίσκεψή του στην Αργολίδα. Συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας, με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων, με τον Αναπληρωτή Αστυνομικό Διευθυντή Αργολίδας, με τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων αλλά και παράλληλα με ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση πλέον με τη διοίκηση του Αργολικού ποδοσφαίρου.

Ενώ λοιπόν ο κύριος Καρράς είχε μια πλούσια σε συναντήσεις ημέρα, έκρινε σωστό όχι μόνο να μην επισκεφτεί αλλά ούτε καν να ενημερώσει για την περιοδεία του, τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αργολίδας  και παράλληλα συνάδελφό του στο Περιφερειακό Σύμβουλο Πελοποννήσου. Από το βήμα που του εδόθη από τα ΜΜΕ προέβη σε επίθεση κατά του Προέδρου της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλη Σιδέρη. 

Σας ερωτώ κύριε Καρρά γιατί υποπέσαται σε αυτό το ατόπημα;

Γιατί κύριε Καρρά, είστε από την μεριά των συντριπτικά ηττημένων και ίσως είναι αβάσταχτος ο πόνος! 

Εσείς υπηρετήσατε το παλιό και σάπιο σύστημα και συνεχίζετε να το υπηρετείτε! Γιατί λοιπόν ήρθατε να μας κάνετε μαθήματα ηθικής στα χωράφια μας σε εμάς που υπηρετούμε 40 χρόνια ανιδιοτελώς τον αθλητισμό στο Νομό μας;

Γνωρίζουμε ότι εκπροσωπείτε  αυτούς που έφεραν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω!

Εκπροσωπείτε αυτούς που έφεραν την επιτροπεία της FIFA και της OUEFA στην Ελλάδα.

Μαθήματα ηθικής λοιπόν όχι σε εμάς, αλλά σε άλλους. 

Φροντίστε τα του οίκου σας και αφήστε μας ήσυχους. Έχουμε τον τρόπο να επανεκινήσουμε το Αργολικό ποδόσφαιρο και το έχουμε δείξει ήδη στους πρώτους μήνες της θητείας μας. Φανταστείτε σε τέσσερα χρόνια τι θα έχουμε καταφέρει. Δυστυχώς για εσάς πιστεύατε ότι θα ήσασταν επικεφαλής της αντίπαλης παράταξης στις εκλογές της ΕΠΟ αλλά δε σας προτίμησαν οι φίλοι σας…»