Ξένοι δημοσιογράφοι, ταξιδεύουν και γνωρίζουν την Πελοπόννησο προσκεκλημένοι του ΕΟΤ

45

 

ΛΑΚΩΝΙΑ: Αρχάγγελος

Δημοσιογράφος του Γερμανικού τουριστικού περιοδικού “Turistik Aktuell”, επισκέπτεται την Πελοπόννησο (από 4 και μέχρι 11 Σεπτεμβρίου 2017), με σκοπό την συλλογή ενημερωτικού και φωτογραφικού υλικού για τη σύνταξη άρθρου που θα προβάλλει την περιοχή στη Γερμανία. Το αφιέρωμα αυτό θα δημοσιευθεί στο γνωστό Γερμανικό περιοδικό, την Άνοιξη του 2018.

Η ηπειρωτική Ελλάδα αλλά και νησιά του Αιγαίου- λιγότερο γνωστά στο ευρύ τουριστικό κοινό -έχουν την τιμητική τους στο φθινοπωρινό πρόγραμμα ταξιδιών εξοικείωσης δημοσιογράφων, bloggers αλλά και τουριστικών πρακτόρων του εξωτερικού, που οργανώνει ο ΕΟΤ, σε εφαρμογή του στρατηγικού σχεδιασμού της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά για την διεθ

ΕΡΜΙΟΝΗ: GODAI

νή προβολή της χώρας ως ιδανικού προορισμού διακοπών 365 μέρες το χρόνο.

Οι εν λόγω δράσεις, σχεδιάζονται και υλοποιούνται κατόπιν σχετικών αποφάσεων του Γενικού Γραμματέα ΕΟΤ Κωνσταντίνου Τσέγα από: την Κεντρική Υπηρεσία Ε.Ο.Τ., σε συνεργασία με τα Γραφεία Ε.Ο.Τ. εξωτερικού και με τη συνδρομή των εκάστοτε τοπικών αρχών και ιδιωτικών φορέων. Στόχος, η αποτελεσματική προβολή των δυνατοτήτων εναλλακτικών και θεματικών μορφών τουρισμού που προσφέρει η χώρα μας, με το μικρότερο δυνατό κόστος.