ΜΠΑΛΑΦΑΣ: «Οι ταγμένοι υποστηρικτές Πνευματικού για την υπόθεση Δημοτικής Αγοράς διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα»

51
Βασίλης Μπαλάφας

Σε «εσκεμμένη διαστρέβλωση της αντικειμενικής πραγματικότητας», αναφέρεται ο Βασίλης Μπαλάφας καταγράφοντας –για πολλοστή φορά- σκέψεις του για το θέμα της Δημοτικής Αγοράς Κορίνθου.

 

«Κατανοώ ειλικρινώς ορισμένους “αναλυτές” με τον ομφάλιο λώρο τους κολλημένο στο ρετιρέ της Κολιάτσου και τα χαλκευμένα “συμπεράσματα” που προσπαθούν να πλασάρουν σε μια κουρασμένη Κορινθιακή κοινωνία που ελάχιστα ασχολείται πλέον με την ουσία. Όμως, το να παρουσιάζεις ως “επίτευγμα” και να λες ότι είναι “επιτυχία” του κ. Πνευματικού η ξαναζεσταμένη πρόσφατη συζήτηση για τη Δημοτική Αγορά, αποτελεί πλέον εσκεμμένη διαστρέβλωση της αντικειμενικής πραγματικότητας.

Αν λοιπόν 11 χρόνια μετά η συζήτηση αυτή όπως γίνεται σήμερα αποτελεί “τιμή” για τον κ. Πνευματικό, μια συζήτηση που δείχνει την αυθαιρεσία, την τελμάτωση, τη φαυλότητα και το απόλυτο τίποτα για τη Δημοτική Αγορά, ας είναι. Ο κόσμος ξέρει και βλέπει. Περνά από εκεί κάθε μέρα. Χρόνια ολόκληρα με ευθύνη του κ. Πνευματικού ο κόσμος είδε τα πάντα να ρημάζουν και μια Αγορά ολόκληρη να βαλτώνει. Ό,τι και να γράψουν οι ταγμένοι (κατά δήλωσή τους) υποστηρικτές του. Και έτσι για την ιστορία, μια πλήρης – θέλω να πιστεύω – καταγραφή των γεγονότων που είχα γράψει σχετικά πρόσφατα με ντοκουμέντα, έγγραφα και ημερομηνίες. Το σανό ας το φάνε μόνοι τους οι φαύλοι».

https://vbalafas.blogspot.gr/2017/01/blog-post_27.html