Μανιάτης και υποψηφιότητα: Θα μπορούσε και καλύτερα

23

Θα περίμενε κάποιος ότι, στην συγκέντρωση του Άργους, που διοργάνωσαν οι επιτελείς του Γιάννη Μανιάτη, εγκαινιάζοντας την άμεση επικοινωνία του υποψήφιου Πρόεδρου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με τον λαό, θα είχαν προσέλθει τουλάχιστον 500 άτομα. Και μάλιστα άτομα που δεν θα είχαν θητεύσει σε θέσεις κυβερνητικές ή κομματικές. Άτομα που θα είχαν έρθει, όχι μόνον για να ακούσουν, αλλά για να του πουν «προχώρα Γιάννη, είμαστε μαζί σου».

Αυτό δεν έγινε. Κρίμα και άδικο. Έπρεπε να του προσφέρουν αυτή τη χαρά στο ξεκίνημα της πορείας για υλοποίηση ενός στόχου που τον ποθεί, που τον αξίζει και που πάλεψε πολύ για να φτάσει στο σημείο να τον διεκδικήσει.

Θα πρέπει ο βουλευτής Αργολίδας να προβληματισθεί γιατί ο κόσμος δεν ανταποκρίθηκε όπως θα περίμενε. Και γιατί η σύνθεση του ακροατηρίου του ήταν τόσο «ουδέτερη». Να ξανασυζητήσει με το επικοινωνιακό του επιτελείο. Ένα επιτελείο που απέδειξε πως, ενώ του έδωσε πόντους στην αναγνωρισιμότητα, δεν φαίνεται να τα καταφέρνει καλά (το επιτελείο του) στην ουσιώδη παράμετρο «της πρόθεσης Ψήφου».