ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ: «Πήγαμε στην Αγία Πετρούπολη εκπροσωπώντας τους ανθρώπους μας και τις δυνατότητές τους

41

Με συνεχείς αναρτήσεις στο προσωπικό του προφίλ, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, αναφέρεται στο πρόσφατο ταξίδι του στην Αγία Πετρούπολη, ως εκπροσώπου του Δήμου.

Αντιγράφουμε μία από αυτές που αναφέρεται στο θέμα «Γιατί πήγαμε στην Αγία Πετρούπολη»;

«Γιατί πήγαμε στην Αγία Πετρούπολη;
Σίγουρα όχι μόνο επειδή μας κάλεσαν.
Στην Αγία Πετρούπολη πήγαμε γιατί έχουμε κάτι να δείξουμε και να αναδείξουμε. Έχουμε έναν υπέροχο τόπο με πολυδιάστατες δυνατότητες σε πολλά επίπεδα.
Πήγαμε εκπροσωπώντας τους ανθρώπους μας και τις δυνατότητές τους.
Η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας έχει την ταύτιση με τον πρώτο Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια και τον ασύγκριτο πολιτικό και ιδιωτικό του βίο.
Οφείλει να το αναδείξει.
Το Ναύπλιο και ο Δήμος Ναυπλιέων είναι ο απόλυτος τουριστικός προορισμός με όλες τις επιμέρους μορφές το εναλακτικού τουριστικού προϊόντος
Η αδελφοποίηση με την Κροστάνδη είναι ένας σημαντικός συνδετικός κρίκος.
Η ανέγερση όμως του προσκυνηματικού ναού του Αγίου Λουκά του Ιατρού δημιουργεί την άρρηκτη σχέση ανάμεσα στους δύο λαούς αφού συνδέει το δυνατότερο κοινό τους σημείο που είναι η ορθόδοξη πίστη.
Συνεργασία – Επικοινωνία – Ενίσχυση- Ισότιμη σχέση- Αλληλοσεβασμός μέσα από τους δρόμους της εκπαίδευσης, των τεχνών, των εμπορικών και τουριστικών επαφών και των ανθρώπινων σχέσεων,
Οι προσκλήσεις για επισκέψεις και ανταλλαγές προσωποποιούν έντονα πλέον τη διάθεση για τη δημιουργία στενότερων σχέσεων των δύο πλευρών».