Άθεος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παρέστη και μίλησε σε αγιασμούς Λυκείων σε Ναύπλιον και Άργος

217

Δεν έχουν στ’ αλήθεια τον Θεό τους οι βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Διακηρύσσουν πως είναι άθεοι, και μαζεύουν ψηφαλάκια των Συριζαίων που παριστάνουν τους κομμουνιστές. Συγχρόνως, τρέχουν στις εκκλησίες και στις δοξολογίες δημιουργώντας στους απλούς ψηφοφόρους την εντύπωση πως είναι άνθρωποι της εκκλησίας. Αυτές τις ημέρες, έπαιξαν το ίδιο παιχνίδι με αφορμή τον αγιασμό των σχολικών κτηριακών εγκαταστάσεων και των μαθητών που θα παρακολουθήσουν το νέο σχολικό έτος. Προφανής στόχος, οι μαθητές της τελευταίας τάξης του Λυκείου και των γονέων, που αδυνατούν να φανταστούν ότι, ένας άθεος παρίσταται σε κορυφαίες θρησκευτικές λειτουργίες.

 

Τυπικό παράδειγμα, ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας, ο οποίος θυμίζουμε ό,τι, αρνήθηκε τον θρησκευτικό όρκο κατά τις δύο ορκωμοσίες του ως βουλευτού του Ελληνικού κοινοβουλίου.

Για τις ανάγκες θεμελίωσης της σχετικής είδησης, αναφέρουμε πως ο κ. Γκιόλας, παρέστη και παρακολούθησε την θρησκευτική τελετή αγιασμού των συγκροτημάτων 1ου και 2ου Λυκείου Ναυπλίου τις οποίες ετέλεσε ο κορυφαίος της εκκλησίας στην Αργολίδα, Μητροπολίτης κ.κ. Νεκτάριος. Στον αγιασμό παρέστησαν και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός.

Ο αγιασμός στο 1ο Λύκειο και 2ο και 3ο Γυμνάσιο Άργους έγινε από τον Μητροπολίτη Αργολίδας κ.κ. Νεκτάριο παρουσία, των βουλευτών Αργολίδας Γιάννη Γκιόλα και Γιάννη Ανδριανού, του Δημάρχου  Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου, του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσου Χειβιδόπουλου, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνου Μπέγκου και πολλών δημοτικών συμβούλων.