Ποδηλατοπορεία της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών. Από Ναύπλιο σε Πλάκα Δρεπάνου και επιστροφή

63

Η Τοπική Διοίκηση Αργολίδος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, θέλοντας να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες της πόλης του Ναυπλίου στη χρήση ποδηλάτου σε μακρινές και κοντινές αποστάσεις, προκειμένου να χρησιμοποιείται όσο λιγότερο γίνεται το αυτοκίνητο, διοργάνωσε ποδηλατοπορεία την  Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017.

Η ποδηλατοπορεία ξεκίνησε από την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας έφτασε στην Πλάκα Δρεπάνου και οι συμμετέχοντες επέστρεψαν και πάλι στην Αστυνομική Διεύθυνση.  Κατά την άφιξή τους στη Πλάκα Δρεπάνου πραγματοποιήθηκε μικρό διάλυμα, με την προσφορά αναψυκτικών-χυμών φρούτων.

Στην συμβολική αυτή εκδήλωση πήρε μέρος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Καχριμάνης, το διοικητικό συμβούλιο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης πολλοί μάλιστα με τα παιδιά τους και απλοί πολίτες.

Στην 1η ποδηλατοδρομία που κάλυψε απόσταση 20 χλμ. συμμετείχαν άτομα όλων των ηλικιών. Απόλαυσαν όλοι τους μία ξεχωριστή ποδηλατοπορεία από το υπέροχο Ναύπλιο στην μαγευτική παραλία της Πλάκας Δρεπάνου, μεταφέροντας το μήνυμα ότι το ποδήλατο μπορεί να γίνει τρόπος ζωής για όλους μας εντός και εκτός πόλης, για άθληση, ψυχαγωγία και καθημερινή χρήση και ότι μπορεί να ελαχιστοποιηθεί η χρήση αυτοκινήτου, συμβάλλοντας όλοι σε ένα καθαρό περιβάλλον.

Οι εκδηλώσεις και οι δράσεις της Ενώσεως, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΙΡΑ θα συνεχιστούν με τον ίδιο ζήλο και σε άλλους τομείς.